Bilfinger Tebodin in North West Europe

Navigation
Smart Energy Program

Smart Energy Program

Ons Smart Energy Program is ontwikkeld om u te helpen bij het in kaart brengen én realiseren van energiebesparing. Het programma bestaat uit twee onderdelen, het Energie Efficiëntie Plan en het Energie Prestatie Contract, welke los van elkaar ingezet kunnen worden. 

Energie Efficiëntie Plan (EEP)
De Nederlandse overheid heeft met een groot aantal sectoren Meerjarenafspraken (MJA) gemaakt voor de verbetering van energie-efficiëntie. Als onderdeel van de MJA bent u als deelnemend bedrijf verplicht om:

• elke vier jaar een Energie Efficiëntie Plan (EEP) op te stellen
• 2% energie per jaar te besparen of 8% over vier jaar.

Door anders te denken kunt u veel meer rendement uit uw EEP halen dan 2%. Onze energie-experts kunnen u hierbij helpen. Onze experts analyseren diepgaand uw processen om impactvolle maatregelen te identificeren, die uw operationele kosten verlagen en zo uw concurrentiekracht vergroten. U haalt hiermee zonder zorgen de gestelde deadline en krijgt inzicht in de mogelijkheden tot energiebesparing.
Ook als u EED, MEE of ETS rapportageverplichtingen heeft of zelf aan de slag wilt met energiebesparing kunt u gebruik maken van ons Smart Energy Program.

Energie Prestatie Contract
Heeft u zelf al een EEP opgesteld of wilt u vervolg geven aan het door ons opgestelde EEP? Dan kunnen wij de geïdentificeerde besparingsmaatregelen voor u implementeren.

Profiteer van gegarandeerde kostenverlaging
Voor het implementatietraject hebben wij een unieke propositie ontwikkeld, waar u en wij dezelfde doelstellingen hebben: het realiseren van zoveel mogelijk energiebesparingen. Uw energiebesparing en dus kostenverlaging worden gegarandeerd, gerealiseerd én indien gewenst zelfs gefinancierd. Op basis van no cure, no pay, omdat wij overtuigd zijn van onze expertise.