Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Junior Electrical, Instrumentation & Process Control, Eindhoven

Eindhoven, The Netherlands

Your new job

Vrienden willen weten wat je doet als Junior Engineer. Tja. Je werkt aan specificaties, key one lines, consumer lists, lay outs, cause and effect diagrams, loops en hook-up’s... Daar snappen ze natuurlijk niks van. Daarom zeg je maar dat jij ervoor zorgt dat de processen van klanten op rolletjes lopen. Dat begrijpen ze tenminste...

Je werkt op de afdeling Electrical & Process Control. Die verzorgt alle elektrotechnische, instrumentatie en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten. Je zorgt in teamverband voor het technische ontwerp op het gebied van Elektrotechniek en/of Instrumentatie binnen uiteenlopende projecten. Als Junior Engineer ben jij er medeverantwoordelijk voor dat alles volgens afgesproken kwaliteit, tijd en budget wordt opgeleverd. Met je Project- of Lead Engineer heb je regelmatig overleg om tot het beste projectresultaat te komen.

What do you offer?

Je kent als Designer de digitale teken- en ontwerpsystemen of je bent bereid om hierover kennis op te doen. Je werkt graag projectmatig en in teamverband. Bovendien ga je voor het resultaat, zonder risico’s en kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bent leergierig en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied goed bij. Verder ben je flexibel en pas je je gemakkelijk aan in een groeiende en veranderende omgeving. Mocht dat nodig zijn, dan vind je het niet erg om op andere Tebodin kantoren of voor andere klanten te werken. Je praat en schrijft net zo gemakkelijk in het Nederlands als in het Engels. Je kennis van het Frans is mooi meegenomen.

 • Ten minste een hbo-diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Elektrotechniek, Meet- en regeltechniek, Informatietechniek of afgeronde opleiding Industrieel Ingenieur Elektromechanica.
 • Twee tot vijf jaar werkervaring, liefst in de proces en/of petrochemische industrie.

What does Bilfinger Tebodin offer

Wat biedt Bilfinger Tebodin? Ten eerste een leuke baan in een prettige werkomgeving bij een internationaal bedrijf. Daarnaast een compleet arbeidsvoorwaarden pakket bestaande uit:

 • Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, zorgvuldig samengesteld in ons eigen convenant.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris tussen de € 2.700,- en € 3.500,-, bruto  per maand, o.b.v. fulltime, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.
 • Een bonussysteem, afhankelijk van je eigen beoordeling en de bedrijfsresultaten. Het ligt gemiddeld tussen de 4% en 8% over je bruto jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat.
 • Flexibele werktijden.
 • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Persoonlijke en vaktechnische coaching.
 • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

More information

Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Jimmy Siauw, Manager Industrial & Energy, op 088 99 67 007. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Dennis Jennekens, Senior Recruitment Consultant, op 06 50 00 58 50 of per mail dennis.jennekens@bilfinger.com We nodigen je uit te reageren voor 11 januari 2019. Echter zolang de stage op onze website staat, kun je reageren.

Bekijk hier ons visuele bedrijfsprofiel, met agenda's en video's van de werkvloer én maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's.

We zijn niet op zoek naar een tijdelijke, project, detachering of freelance invulling van deze vacature. Bij het vrijblijvend aanbieden van kandidaten van bureaus zijn wij niet gebonden aan (algemene) voorwaarden.