Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Stage voor een scherpe analyticus !

Groningen, The Netherlands

Your new job

Op de afdeling Tender Management draait natuurlijk alles om een vlekkeloos tenderproces. Hierbij is het essentieel om de werkelijke klantvraag goed naar boven te krijgen. De afdeling heeft diverse tendertrajecten in beheer. Hierbij gaat het om het effectief organiseren van diverse sub processen (o.a. ontwerp, prijsvorming, optimalisaties/alternatieven van plan van aanpak) en het gaandeweg behandelen van door het team gesignaleerde kansen en bedreigingen.

De stage opdracht die wij open hebben staan betreft het vaststellen van de relatie tussen de kosten voor engineering en de totale project kosten. Dit met als doel toekomstige offertes (deels) te kunnen baseren op projectomvang en projectkarakteristieken. De stage opdracht zal de volgende fases kennen;
  • vaststellen van de data die voorhanden is en welke kwalitatieve parameters de engineeringkosten van de projecten beïnvloeden;
  • verzamelen van de informatie en doen van literatuur onderzoek;
  • vaststellen van de patronen en opstellen van één of meerdere templates voor gebruik in het tender proces.

What do you offer?

  • HBO of WO-niveau: Technische Bedrijfskunde, Mechanical Engineering, Process, Wiskunde of aanverwant
  • Open minded en bereid om de informatie te gaan halen in de organisatie
  • Goed gevoel voor cijfers en statistiek, bij voorkeur met en technische touch
  • Analytisch sterk en vindingrijk

What does Bilfinger Tebodin offer

Allereerst een mooie opdracht bij een leuk bedrijf met een cultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan om te helpen waar nodig. Verder een goede begeleiding om de opdracht tot een succes te maken en een goeie financiële compensatie. Je zult ook de andere vestigingen van Tebodin gaan bezoeken.
Standplaats: Bij voorkeur Groningen, anders Deventer of Hengelo

Startdatum en locatie in overleg.

More information

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Annemarie Rossingh, Resource Consultant, Bilfinger Tebodin, tel. 06-46 89 16 36.
Reacties ontvangen we graag via: annemarie.rossingh@bilfinger.com