Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Stage Consultancy - Hengelo/Deventer

Hengelo, The Netherlands

Your new job

Voor onze Consultancy – Lisense to Operate afdeling zijn wij op zoek naar afstudeerders. Wil je alvast een kijkje nemen in de wondere wereld van Consultancy en dan gelijk een bijdrage leveren aan onze diensten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Momenteel hebben we een vraagstuk betreffende de kansen voor nieuwe initiatieven in het kader van een circulaire economie in relatie tot de nieuwe LAP3 (Landelijke Afval Plan).  Met de komst van de LAP3 wordt er (nog) meer ingestoken op een circulaire economie en het gebruiken van reststromen. Bilfinger Tebodin is op zoek naar kansen die zich hierdoor voordoen. Wat betekend de komst van LAP3 nu eigenlijk voor (de kleinere) bedrijven die afval innemen en/of creëren en wat kunnen zij bijdragen aan circulaire economie? Welke kansen liggen er voor nieuwe initiatieven om bij te dragen aan de doelstellingen van het LAP3?
Sluit dit vraagstuk aan bij jouw interesses? Dan praten we graag samen verder over de verdere invulling van het onderzoek.

Maar als je zelf al een heel goed idee hebt waarvan je zeker weet dat het aansluit bij ons werkveld.....ook dan komen we graag in contact.

Zelf denken wij dat studenten van de opleidingen Milieukunde en/of Sustainability Science & Policy hier goed bij aansluiten. Maar schroom niet om te reageren als je een andere opleiding volgt waar dit bij past
 

What do you offer?

Zelf denken wij dat studenten van de opleidingen Milieukunde en/of Sustainability Science & Policy hier goed bij aansluiten. Maar schroom niet om te reageren als je een andere opleiding volgt waar dit bij past

What does Bilfinger Tebodin offer

Bilfinger Tebodin biedt een zeer divers scala aan consultancy diensten en producten voor onze klanten. Variërende van Asset and Reliability Management tot Process Integrity and Safety en heel veel daar tussen in. Binnen onze projecten komen onderwerpen als Due Dilligence, Master Planning en Permitting Support veelvuldig voor. Wij begeven ons in een dynamische wereld waarbij tot het uiterste gaan om onze klanten zo te bedienen dat ze klaar zijn voor hun huidige – en zeker ook – toekomstige uitdagingen.

Wij kunnen jouw een stage bieden met inhoudelijk sterke vraagstukken, solide begeleiding, een leuke stagevergoeding en wellicht zelfs een baan na je afstuderen.
 

More information

Voor vragen over de inhoud van de opdracht kan je contact zoeken met Michiel van de Meer, Consultant via  telefoonnummer +31889967801. Voor vragen over de procedure kan je contact zoeken met Nienke Tigchelaar, Sr HR Business Partner via telefoonnummer +31652803317. Direct solliciteren kan via de Apply button.