Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Stagiair installatieberekeningen gebouwde omgeving, Nederland

Elsloo, The Netherlands

Your new job

Op de afdeling gebouwinstallaties wordt in de dagelijkse projecten veel gebruik gemaakt van berekenings- en calculatiebladen. Deze berekeningen kunnen uiteenlopen van pomp- of leidingdimensionering tot oppervlaktetemperatuurberekeningen en energieberekeningen. Om deze berekeningen beter te laten aansluiten bij het kwaliteitssysteem van Bilfinger Tebodin en deze eenvoudiger beschikbaar te stellen voor collega's wordt er een centrale applicatie opgezet waarin de rekensheets beschikbaar zijn en toekomstige berekeningen aan toegevoegd worden.

Onderdeel van de opdracht zal zijn:
  • het inventariseren van de huidige rekensheets en deze beoordelen op juistheid en volledigheid.
  • Een eisenpakket ontwikkelen voor de berekeningssheets en hiervoor een standaard definiëren.
  • Door middel van onderzoek een prioritering bepalen van de berekeningen.
  • Ontbrekende informatie aan rekensheets toevoegen, zelf berekeningen opstellen en deze te (laten) valideren.
  • Opzetten en publiceren van een centrale (Excel) applicatie.

Over Bilfinger Tebodin
Bij Bilfinger Tebodin gaan we ervoor het allerbeste advies- en ingenieursbureau van de industrie te zijn. We bieden onze klanten slimme en duurzame oplossingen, om ze sterk en succesvol te maken. We dragen ook graag een duurzaam steentje bij in de samenleving.
 
We geloven dat een uitdagende en veilige werkomgeving, waarin echt aandacht en ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, een van de belangrijkste randvoorwaarden vormt voor succes en uiteindelijke prestaties.
 
Je toekomstige collega’s kozen voor Bilfinger Tebodin om de grote mate van vrijheid in de functie, de diversiteit aan projecten/markten en disciplines, en de goede sfeer op de vloer.

What do you offer?

  • Opleiding werktuigbouwkunde of aanverwante opleiding.
  • Kennis van gebouwgebonden installaties (HVAC, sanitaire installaties, utilities).
  • Ervaring met Microsoft Excel, en ervaring met Microsoft Visual Basic is een pre

What does Bilfinger Tebodin offer

We bieden je allereerst een mooie opdracht bij een leuk bedrijf met een cultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan om te helpen waar nodig. Verder garanderen we je een goede begeleiding om de opdracht tot een succes te maken en een financiële compensatie.

Je kunt vanuit verschillende Bilfinger Tebodin vestigingen in heel Nederland aan je stageopdracht werken. In ieder geval zul ook andere vestigingen van Tebodin gaan bezoeken. Het starten van je stage is niet gebonden aan een bepaalde datum. Onze voorkeur gaat uit naar januari 2019.

More information

Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Erwin Roijen, Lead Engineer Building Services, erwin.roijen@bilfinger.com Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Dennis Jennekens, Senior Recruitment Consultant via 0650 00 58 50 of per mail dennis.jennekens@bilfinger.com. We nodigen je uit te reageren voor 1 december. Echter zolang de stage op onze website staat, kun je reageren.

Bekijk hier ons visuele bedrijfsprofiel, met agenda's en video's van de werkvloer én maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's.

Bij het vrijblijvend aanbieden van stagiaires via bureaus zijn wij niet gebonden aan (algemene) voorwaarden.