Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Consultant HSE in Projecten

Nederland, The Netherlands

Your new job


Je werkt op de afdeling Compliance en Performance Management. Binnen deze adviesgroep, bestaande uit enthousiaste en ambitieuze professionals, is een team actief die er voor zorgt dat de engineeringsprojecten van Bilfinger Tebodin conform de regels, voorschriften en richtlijnen die gelden voor projecten in een industriële omgeving worden uitgevoerd.
 
De klanten van deze projecten zijn meestal afkomstig uit de chemische, voedingsmiddelen-, farmaceutische of olie- en gasindustrie. In jouw rol binnen deze advies cel adviseer je de projectmanager over veiligheid technische en milieukundige compliance problemen. Je hebt inhoudelijke gesprekken met het projectteam, onze klanten of de overheid over nalevingsproblemen en helpt deze op te lossen.
Je bent vanaf het begin betrokken bij projecten totdat de fabriek volledig operationeel is. Je advies is niet alleen gebaseerd op kennis van wettelijke regels, maar ook op bedrijfsprocessen en hoe dit past binnen de relevante wetgeving.
Je beheert de HSE-aspecten van de projecten, van tenderfase tot coördinatie en implementatie in de engineering- en constructiefase.
Je bent in staat de benodigde HSE-studies voor het project te identificeren en te organiseren. Hiervoor werk je nauw samen met junior consultants en coacht ze op een persoonlijk en professioneel niveau. Multidisciplinair werken in projecten met disciplines als asset & reliability management en engineering maken deel uit van je dagelijkse werk.
Daarnaast houd je je ook regelmatig bezig met acquisitie en zet je je ook buiten de engineeringsprojecten om in voor onze klanten.
 
Bij Bilfinger Tebodin gaan we ervoor om samen het allerbeste advies- en ingenieursbureau van de industrie te worden, te zijn en te blijven. We bieden onze klanten slimme en duurzame oplossingen, om ze sterk en succesvol te maken. We dragen ook graag een duurzaam steentje bij in de samenleving.
 
We geloven dat een uitdagende en veilige werkomgeving, waarin echt aandacht en ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, een van de belangrijkste randvoorwaarden vormt voor succes en uiteindelijke prestaties.
 
Je toekomstige collega’s kozen voor Bilfinger Tebodin om de grote mate van vrijheid in de functie, de diversiteit aan projecten/markten en disciplines, en de goede sfeer op de vloer.

Bekijk hier ons visuele bedrijfsprofiel, met agenda's en video's van de werkvloer én maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's.
 

What do you offer?

 
 • Je hebt minimaal HBO-opleiding en bij voorkeur minimaal een MKV-opleiding of aantoonbaar kennis van arbo- en/of constructieveiligheid
 • Je bent ondernemend en hebt ervaring op het gebied van HSE compliance in een projectenomgeving.
 • Je bent bekend met de huidige Nederlandse en Europese regels, voorschriften en richtlijnen die gelden voor projecten in een industriële omgeving
 • Kennis hebben van veiligheid in een constructieomgeving is een grote pre
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

What does Bilfinger Tebodin offer

 
 • Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, zorgvuldig samengesteld in ons eigen convenant.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma, waardoor je de verschillende kanten van consultancy leert kennen.
 • Een salaris tussen de € 3.000 - € 5.000 bruto per maand obv fulltime en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.
 • Een bonussysteem, afhankelijk van je eigen beoordeling en de bedrijfsresultaten. Het ligt gemiddeld tussen de 4% en 8% over je jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat.
 • Flexibele werktijden.
 • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Persoonlijke en vaktechnische coaching.
 • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

More information

Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Monique Overbosch, Business Unit Manager via haar mailadres monique.overbosch@bilfinger.com   Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Erik Bierman, Senior Corporate Recruiter, op 06-21507000 of per mail erik.bierman@bilfinger.com

Deze positie is niet beschikbaar voor freelancers, interim professionals of kandidaten via bureau's.