Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Project Manager Food, Deventer

Deventer, The Netherlands

Your new job


 

“Bekijk hier een visuele vacature van deze baan met een agenda, video van de werkvloer en je toekomstige collega's.”

Je werkt op de afdeling Projecten. Welke verantwoordelijk is voor alle projecten in alle fasen; feasibility studies, conceptual engineering, basic engineering, detailed engineering en implementaties en dit allemaal binnen de FOOD industrie.  Jij managed de scope, planning en de budgetten en zorgt ervoor dat project risico’s worden afgedekt. Je leidt het projectteam en weet daarbij hoe je iemand moet coachen. Je staat in contact met de klant en zorgt voor open en heldere communicatie. Je vindt het leuk om het beste uit jezelf en het team te halen om zo een uitmuntend (eind)resultaat voor onze klanten te realiseren.
 
Je komt te werken op de Food, Feed & Agro afdeling in Deventer binnen de discipline projectmanagement. Deze discipline werkt nauw samen met andere disciplines zoals Process, Electrical & Process Control en Bouwkunde om samen het project tot een goed einde te brengen.
 
De projecten kunnen lopen vanaf een technische haalbaarheid studie via het volledig technisch ontwerp tot en met uitvoeringsbegeleiding. Ook Procurement kan onderdeel zijn van onze projecten. Jij geeft leiding aan een multi disciplnair project team dat zich bijvoorbeeld bezig houdt met het maken van studies, het ontwerpen van de lay-out van een nieuwe fabriek of het specificeren van apparatuur voor procesinstallaties.
 
Voor zowel kleine uitbreidingsprojecten maar ook voor grote nieuwbouw projecten zorg je met je team niet alleen voor het technisch ontwerp maar ook het opstellen van investeringsbegrotingen kan onderdeel uitmaken van de scope of work. Alle werkzaamheden zijn erop gericht om onze klanten te ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen en bij het succesvol uitvoeren van de projecten. Waar nodig ondersteun je bij projecten van andere Tebodin kantoren, dit kunnen ook projecten zijn in andere markten.
 
Bij Bilfinger Tebodin gaan we ervoor om samen het allerbeste advies- en ingenieursbureau van de industrie te worden, te zijn en te blijven. We bieden onze klanten slimme en duurzame oplossingen, om ze sterk en succesvol te maken. We dragen ook graag een duurzaam steentje bij in de samenleving.
 
We geloven dat een uitdagende en veilige werkomgeving, waarin echt aandacht en ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, een van de belangrijkste randvoorwaarden vormt voor succes en uiteindelijke prestaties.
 
Je toekomstige collega’s kozen voor Bilfinger Tebodin om de grote mate van vrijheid in de functie, de diversiteit aan projecten/markten en disciplines, en de goede sfeer op de vloer. 


 

 

What do you offer?

 
 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een multidisciplinaire projectomgeving als projectmanager
 • Ervaring in de FOOD industrie is een grote pre
 • Kennis van PM-BOK en PMP certificering zijn een pre
 • Sterk conceptueel denkvermogen
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

What does Bilfinger Tebodin offer

 
 • Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, zorgvuldig samengesteld in ons eigen convenant.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma, waardoor je de verschillende kanten van consultancy leert kennen.
 • Een salaris tussen de € 3.000 - € 6.000 bruto per maand obv fulltime en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.
 • Een bonussysteem, afhankelijk van je eigen beoordeling en de bedrijfsresultaten. Het ligt gemiddeld tussen de 4% en 8% over je jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat.
 • Flexibele werktijden.
 • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Persoonlijke en vaktechnische coaching.
 • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

More information


Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Alfred Westenbroek, Manager projectmanagement Food, Feed en Agro via mail alfred.westenbroek@bilfinger.com. Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met Erik Bierman, a.i. Corporate Recruiter, op +31621507000 of per mail erik.bierman@bilfinger.com 
 
Wij zijn niet op zoek naar een tijdelijke, project, detachering of freelance invulling van deze vacature. Bij het vrijblijvend aanbieden van kandidaten via bureaus zijn wij niet gebonden aan (algemene) voorwaarden.