Bilfinger Tebodin B.V.

Navigation
Job Openings

Consultant Externe Veiligheid, Den Haag

Den Haag, The Netherlands

Your new job

Jij weet als consultant wat onze klant beweegt, en vooral ook hoe hij nog beter kan bewegen! Je denkt mee met de klant op het moment dat jij ziet dat hij je nodig heeft. Soms is dit als er nog niet meer is dan alleen een idee en soms is dat wanneer het project al is begonnen. Als Consultant Externe Veiligheid beheers je het hele proces en ziet hoe het beter kan, Operational Excellence is voor jou geen buzzword, maar simpelweg de manier waarop je je werk doet!

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Tijdens studies en cursussen heb je veel kennis opgedaan op extern veiligheid gebied, maar het schrijven van een goed advies leer je in de praktijk.
 
Als Consultant bij Bilfinger Tebodin ken je de meeste aspecten rondom externe veiligheid. Door combinatie van deze segmenten met andere externe veiligheidsrelaties en goed procesbeheer, kom je tot een goed advies dat klanten helpt om hun prestaties te verbeteren. Op deze manier, heb je een waardevol aandeel in de winstgevendheid van jouw klant.
Je geeft jouw 'tricks' door aan de junior Consultants. Op deze manier groei je door tot een onafhankelijke en competente Consultant die het beste uit zichzelf en anderen haalt. Je kunt putten uit een enorme bron van kennis op het gebied van akoestiek, luchtkwaliteit, milieubeheer externe - en brandveiligheid.

Daarnaast kan je worden ingezet op engineeringprojecten. Je vertaalt elk aspect van het project naar de impact ervan op de externe veiligheid en controleert of wijzigingen in het operationele proces leiden tot problemen met de exploitatievergunning. Op deze manier heb je een grote invloed op het succes of falen van een project bij een klant.
 
Bij Bilfinger Tebodin gaan we ervoor om samen het allerbeste advies- en ingenieursbureau van de industrie te worden, te zijn en te blijven. We bieden onze klanten slimme en duurzame oplossingen, om ze sterk en succesvol te maken. We dragen ook graag een duurzaam steentje bij in de samenleving.
 
We geloven dat een uitdagende en veilige werkomgeving, waarin echt aandacht en ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, een van de belangrijkste randvoorwaarden vormt voor succes en uiteindelijke prestaties.
 
Je toekomstige collega’s kozen voor Bilfinger Tebodin om de grote mate van vrijheid in de functie, de diversiteit aan projecten/markten en disciplines, en de goede sfeer op de vloer.

Bekijk hier ons visuele bedrijfsprofiel, met agenda's en video's van de werkvloer én maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega's.
 

 

What do you offer?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in chemical engineering
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een industriële omgeving als consultant of vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met acquireren en account management
 • Je bent stressbestendig, pro-actief en je kan goed functioneren onder tijdsdruk en blijft daarin klantgericht
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

What does Bilfinger Tebodin offer

 • Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, zorgvuldig samengesteld in ons eigen convenant.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma, waardoor je de verschillende kanten van consultancy leert kennen.
 • Een salaris tussen de € 3.000 - € 4.500 bruto per maand obv fulltime en afhankelijk van kennis en ervaring.
 • 8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.
 • Een bonussysteem, afhankelijk van je eigen beoordeling en de bedrijfsresultaten. Het ligt gemiddeld tussen de 4% en 8% over je jaarsalaris.
 • 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat.
 • Flexibele werktijden.
 • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Persoonlijke en vaktechnische coaching.
 • Ruime carrière- en opleidingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Erik Bierman, Senior Corporate Recruiter op telefoonnummer +31(0) 621 50 7000 of via email erik.bierman@bilfinger.com  
Direct solliciteren kan via de Apply button

 

Deze positie is niet beschikbaar voor freelancers, interim professionals of kandidaten via bureau's.