Bilfinger Tebodin in Central Europe

Navigation
Hungary | Hungarian

A Bilfinger Tebodin Magyarországon – globális szakértelem és lokális tudás egyesítése

Bilfinger Tebodin helyi és nemzetközi ügyfeleinek megbízható partnere, testreszabott mérnöki szolgáltásokat nyújt számukra ipari projektek vonatkozásában a magyar üzleti szférában.

Cégünk 1990-es megalapítása óta az egyik legnagyobb magyarországi ipari-, kereskedelmi- és ingatlanprojektekre specializálódott mérnökirodává fejlődött. Több szakterületet átfogó profilja lehetővé teszi magas színvonalú tanácsadói szolgáltatások biztosítását, figyelembe véve a beruházás jogi, pénzügyi, műszaki és környezetvédelmi szempontjait.

Teljes és részleges EPCm (tervezési, beszerzési és lebonyolítói) szolgáltatásokat is nyújtunk.

Magasan képzett és elhivatott szakembereink tudása és tapasztalata a következő területeken áll ügyfeleink rendelkezésére: élelmiszeripar, gyógyszeripar, olaj- és gázipar, vegyipar, infrasturktúra, energiaipar, környezetvédelem és ingatlanpiac.

Munkatársaink szakmai tudásának  és nyelvismeretének folyamatos fejlesztése cégünk egyik legfontosabb alapelve, mivel dolgozóink naprakész tudása a legjobb garancia piaci pozíciónk megőrzésére, valamint lépést kell tartanunk az üzleti világ folyamatos változásaival is.

A Bilfinger Tebodin Hungary Kft. jónéhány projektet bonyolított le sikeresen számos ipari területen. Eredményeinkről referenciánk adhatnak teljesebb körű áttekintést.

(Felső kép: Terbócs Attila)

Place for the big image

Commerzbank Arena

Deutschland

Bilfinger Berger betreibt...
Place for the small images

Referenciák

Referenciák Magyarországon
Rehau

Rehau

Projekt: Személyautó lökhárítógyártó üzem, zöldmezős beruházás.
Helyszín: Győr, Magyarország

A REHAU egy polimereket gyártó, nemzetközi piacvezető vállalat, mely az autóipar, az építőipar és egyéb ipari területeken tevékenykedik.

A REHAU egy új gyártóüzem létesítését határozta el a Nemzetközi Ipari Parkban Győrben, Magyarországon. A Tebodin sikeresen pályázott az EPCm megbízásra (teljes körű tervezés, tendereztetés és lebonyolítás) a 27.000 m²-es, zöldmezős beruházás keretében felépített lökhárítógyár megvalósításához. Az új üzem műanyag lökhárítókat gyárt személyautókhoz.

 

GSK

GSK 

Projekt: Berendezések validálása
Helyszín: Gödöllő, Magyarország

A GlaxoSmithKline (GSK) a világ egyik vezető kutatásorientált gyógyszergyártó és egészségmegőrző vállalata. A Tebodin a GSK gödöllői gyógyszergyártó üzeme számára berendezések validálását végezte el.
Ezen validálást a vakcinagyártó üzem számára a GMP (Good Manufacturing Practice – Helyes Gyártási Gyakorlat) megfelelőség követelményeinek figyelembevételével végezte el a Tebodin.

EBRD

EBRD 

Projekt: Energiahatékonysági tanácsadás
Helyszín: Magyarország

A Tebodin, mint energiahatékonysági mérnöki konzultációs vállalat, energiahatékonyság javítását célzó önkormányzati beruházások előkészítésénél nyújtott segítséget az EBRD számára. Az MFFEE (Municipal Finance Facility – Energy Efficiency) helyi pénzügyi közvetítő cégeken keresztül nyújt hitelkeretet energiahatékonysági beruházásokra az önkormányzati szektor számára.

 

Telekom

Telekom 

Projekt: Energiahatékonysági tanácsadás
Helyszín: Több helyszín, Magyarország

A Magyar Telekom Nyrt. 1.200 épülettel rendelkezik az országban. Az elmúlt években egyértelművé vált, hogy a szerverközpontok és irodai épületek újratervezésénél és újraépítésénél számos kihívás merült fel azok gazdaságossági paramétereinek növelése érdekében. Emellett, a folyamat részeként, a vállalat csökkenteni kívánja az energiafogyasztást, ezzel energiaköltséget kíván megtakarítani. A Magyar Telekom Nyrt. és a Tebodin között már korábban, 2012-ben aláírásra került egy keretszerződés épületgépészeti tervezési feladatok ellátására, mindkét fél kölcsönös megelégedésére.

Épületgépészeti tervezési (HVAC) és ehhez csatlakozó, egyéb tervezési feladatok ellátása (elektromos tervezés, építészeti tervezés, statikai tervezés, engedélyeztetés támogatása) a Magyar Telekom Nyrt. létesítményei számára (telekommunikációs épületek, irodák, információs központok).