Afstudeerstage Consultancy - Artificial Intelligence

Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zwijndrecht (Belgie), The Netherlands

Your new job

 

Artificial Intelligence (AI) krijgt een steeds nadrukkelijker plek in onze samenleving. Deze ‘lerende systemen’ zien we al terugkomen in de zorg, in het onderwijs en in steeds verdere mate ook de industrie als het gaat om productie bottlenecks analyses.
 
Voor onze Consultancy – Process Integrity & Safety afdeling zijn wij op zoek naar een afstudeerder. Wil je alvast een kijkje nemen in de wondere wereld van Consultancy en daarbij direct een bijdrage leveren aan onze diensten? Dan komen wij graag met jou in contact.
 
Aangezien wij op de dienstverlening ‘Process Integrity & Safety’ behoren tot de grootste dienstverleners in de industrie, vinden wij dat wij de verplichting hebben om dit vakgebied verder te ontwikkelen. Daarbij stellen wij onszelf de volgende vragen over AI: wat is de ontwikkeling van AI in de industrie? Wat kan AI nu al als het gaat om analyseren van procesinstallaties? En onze hoofdvraag: hoe zien procesveiligheidsanalyses (bijv. HAZOP) er in de toekomst eruit, wanneer AI ook daar zijn (verdere) intrede doet?
 
In dit onderzoek trekken we samen op met ons zusterbedrijf ‘Bilfinger Digital Next’ (BDN). BDN heeft een IT-platform in beheer (Bilfinger Connected Asset Performance, BCAP®) dat de mogelijkheid biedt om verschillende informatie- en databronnen (Historians, DCS, EAM, Sensors etc) van onze klanten in een cloud omgeving bij elkaar te brengen. In deze omgeving worden met analyse tools, algoritmes en machine learning de gegevens verwerkt en in visualisaties aan de klant gepresenteerd, met daarbij diverse mogelijkheden tot alarmering (email, sms, etc). Momenteel voorziet BDN in dienstverlening naar (industriële) klanten over productieverbeteringen, met een mogelijkheid tot verbreding naar procesveiligheid.

What do you offer?

 

Zelf denken wij dat studenten van de volgende opleidingen hier het beste bij aansluiten:

  • Technische Bestuurskunde,
  • Technische Bedrijfskunde,
  • Chemische Technologie / Industriële wetenschappen chemie / ingenieurswetenschappen chemische technologie
  • Bedrijfsinformatie Technologie / Informatica.

 

Affiniteit met procesmatige productieprocessen en XML strekt tot aanbeveling. Maar schroom niet om te reageren als je een andere opleiding volgt waar dit bij past.
 
Jouw standvestiging zal afhangen van jouw locatie, maar we hebben een voorkeur voor één van deze vier Bilfinger Tebodin locaties omdat we ook graag adviseurs van Process Integrity & Safety in je buurt hebben die je kunnen helpen:

  • Den Haag
  • Hengelo
  • Eindhoven
  • Zwijndrecht (Belgie), en frequent ook in Eindhoven

What does Bilfinger Tebodin offer

 

 

Wij dagen onze consultants graag uit om zich ten volle te ontwikkelen en zodoende zichzelf ook te leren kennen. Dit zal bij jou niet anders zijn. Dit betekent ook dat je zelfredzaamheid en organiserend vermogen op de proef wordt gesteld. Wij zorgen daarbij vanzelfsprekend voor coaching op zowel kennis als competentie.

Behalve met BDN, trekken we hierin ook samen op met industriële proceseigenaren, onze klanten. Dit betekent dus ook dat je relatie- en communicatievaardigheden worden aangescherpt; je representeert namelijk ook onze organisatie. Een aantal van onze klanten heeft aangegeven met ons op te willen trekken bij dit onderzoek.

 

Vanwege ons internationale werkveld, zal je naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal machtig moeten zijn in woord en geschrift.

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Nienke Tigchelaar, Senior HR adviseur op telefoonnummer
+31(0) 652 80 3317 of via email 

Direct solliciteren kan via de Apply button