Designer Electrical & Instrumentation

Zwijndrecht (Antwerpen), Belgium

Your new job

Je verzorgt elektrotechnische, instrumentatie en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten. Je zorgt in teamverband voor het technische ontwerp op het gebied van Elektrotechniek en/of Instrumentatie binnen uiteenlopende projecten. Als Designer ben jij er medeverantwoordelijk voor dat alles volgens afgesproken kwaliteit, tijd en budget wordt opgeleverd. Met je Project- of Lead Engineer heb je regelmatig overleg om tot het beste projectresultaat te komen.

What do you offer?

Je kent als Designer de digitale teken- en ontwerpsystemen of je bent bereid om hierover kennis op te doen. Je werkt graag projectmatig en in teamverband. Bovendien ga je voor het resultaat, zonder dat je risico’s en kwaliteit uit het oog verliest. Je bent leergierig en houdt de ontwikkelingen in je vakgebied goed bij. Verder ben je flexibel en pas je je gemakkelijk aan in een groeiende en veranderende omgeving. Mocht dat nodig zijn, dan vind je het niet erg om op andere Tebodin kantoren of voor andere klanten te werken. Je praat en schrijft net zo gemakkelijk in het Nederlands als in het Engels. Je kennis van het Frans is mooi meegenomen.
  • Ten minste een Bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Elektrotechniek, Meet- en regeltechniek, Informatietechniek of  
  • Afgeronde opleiding Industrieel Ingenieur Elektromechanica

What does Bilfinger Tebodin offer

Wij bieden je een leuke baan in een prettige werkomgeving binnen een internationaal bedrijf met kansen om te groeien, zowel in andere rollen of jezelf te ontwikkelen als een echte expert.

Verder krijg je een compleet pakket aan voordelen:
  • Een goed salaris
  • Een 13e maand
  • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen
  • Flexibele werkuren
  • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
  • Persoonlijke en technische coaching
.

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Chelsea Marien, op telefoonnummer 03/250 28 01. Uiteraard kun je meteen solliciteren via de Apply button.