Piping/Mechanical Designer

Zwijndrecht (Antwerpen), Belgium

Your new job

Vind jij het leuk om bij te dragen aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? En draag jij graag de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van engineeringswerkzaamheden van de discipline werktuigbouw (piping/mechanical)? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

Als designer lopen je werkzaamheden uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Uiteindelijk realiseer je een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Hiertoe ontwerp je opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Uiteraard maak je ook werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering. Naast je technisch inhoudelijke inzet voor projecten is intensieve communicatie met je collega's en opdrachtgevers een essentieel aspect van je werkzaamheden.
 

What do you offer?

 • Je hebt een afgeronde Bachelor- of Masteropleiding Werktuigkunde/Mechanica of gelijkwaardig.
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels. Frans is een plus.
   
Daarnaast heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen, terwijl je in je werkzaamheden het overzicht bewaart. Je ziet kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten. Je bent flexibel en denkt en werkt klant- en resultaatgericht. Je bent in staat je te verplaatsen in de vele verschillende technische uitdagingen die zich voordoen bij onze opdrachtgevers.

Het uitvoeren van werkzaamheden op locatie en/of bij een opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden, evenals opdrachten in het buitenland.
 

What does Bilfinger Tebodin offer

Wij bieden je een leuke baan in een prettige werkomgeving binnen een internationaal bedrijf met kansen om te groeien, zowel in andere rollen of jezelf te ontwikkelen als een echte expert.
 
Verder krijg je een compleet pakket aan voordelen:
 • Een goed salaris
 • Een 13e maand
 • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen
 • Flexibele werkuren
 • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
 • Persoonlijke en technische coaching

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Chelsea Marien, op telefoonnummer 03/250 28 01.
Uiteraard kun je meteen solliciteren via de Apply button.