(Ervaren) Process Engineer

Zwijndrecht (Antwerpen), Belgium

Your new job

Ben je in staat om samen met je team het procesontwerp van installaties en fabrieken te maken en kan jij ervoor zorgen dat alles volgens afgesproken kwaliteit, planning en budget wordt opgeleverd? Beschik je daarnaast over een sterk technisch inzicht en ben je een abstracte denker? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van studies en het ontwerpen van procesinstallaties. Het procesontwerp omvat onder andere het opstellen van materiaal- en energiebalansen en processchema’s van de installatie of fabriek en het dimensioneren en specificeren van apparatuur, leidingen, regelingen en beveiligingen. Je voert intensief overleg met je collega’s van andere disciplines om zo tot een eenduidig totaalontwerp te komen. Besprekingen met opdrachtgevers, het assisteren van de projectleider en het leveren van een bijdrage aan acquisitie maken deel uit van je taken en verantwoordelijkheden. Het uitvoeren van werkzaamheden op locatie en/of bij een opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden.
 

What do you offer?

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding: Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Chemische procestechnologie of gelijkwaardig
  • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands, Frans als in het Engels.
  • Je bent een goede analyticus en beschikt over goede adviesvaardigheden.
We zoeken zowel startende als ervaren collega’s. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan bij een engineeringafdeling van een productiebedrijf of bij een ingenieursbureau. Daarnaast heb je affiniteit en/of ervaring met het acquireren van opdrachten. Je denkt en handelt klant- en resultaatgericht en kunt flexibel inspelen op veranderingen. Voorts vragen wij een commerciële instelling, een open communicatieve houding, initiatief en samenwerking.
 

What does Bilfinger Tebodin offer

Wij bieden je een leuke baan in een prettige werkomgeving binnen een internationaal bedrijf met kansen om te groeien, zowel in andere rollen of jezelf te ontwikkelen als een echte expert.

Verder krijg je een compleet pakket aan voordelen:
  • Een goed salaris
  • Een 13e maand
  • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen
  • Flexibele werkuren
  • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
  • Persoonlijke en technische coaching

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Chelsea Mariën, op telefoonnummer 03/250 28 01. Uiteraard kun je meteen solliciteren via de Apply button.