Project Engineer

Zwijndrecht (Antwerpen), Belgium

Your new job

Vanuit je ervaring met projecten, ben je toe aan een volgende stap in je carrière. Een project heeft tegenwoordig vele kanten. Logisch dus dat je als Project Engineer met verschillende mensen samenwerkt: ontwerpers, engineers, adviseurs, managers, inkopers, enz. Jij staat midden tussen ze in en hebt veel contact met de opdrachtgever. Daar ligt nu precies jouw kracht! Een project mag vele kanten hebben, jij bent net zo veelzijdig…

Als Project Engineer houdt je je bezig met het uitvoeren van projecten van haalbaarheidsstudies tot oplevering voor opdrachtgevers in onder andere de chemie, (bio-) farmacie, olie & gas en voedingsmiddelenindustrie. Jij bent voornamelijk onderweg naar klanten of maakt samen met jouw collega’s het procesontwerp van installaties en fabrieken. Het procesontwerp omvat onder andere het opstellen van materiaal- en energiebalansen en processchema’s van de installatie of fabriek en het dimensioneren en specificeren van apparatuur, leidingen, regelingen en beveiligingen. Je zorgt ervoor dat alles volgens afgesproken kwaliteit, planning en budget wordt opgeleverd en bent in controle over het hele proces. Soms werk je alleen en soms in een projectteam. Je werkt nauw samen met de klant en met collega’s van andere disciplines. Jij bent een van de kennisdragers in het team. Ook het leveren van een bijdrage aan acquisitie maakt deel uit van je taken en verantwoordelijkheden.


 

What do you offer?

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding: Industrieel of Burgerlijk scheikundig ingenieur of gelijkwaardig.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in de proces- en/of petrochemische industrie.
 • Je kunt zelfstandig werken in teamverband en beschikt over een analytisch vermogen.
 • Je beschikt over een abstract denkvermogen en technisch inzicht.
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands, Frans als in het Engels.
Verder ben je financieel resultaatgericht en loyaal, zowel naar het management als naar je collega’s. Het uitvoeren van werkzaamheden op locatie en/of bij een opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden, evenals opdrachten in het buitenland.
 

What does Bilfinger Tebodin offer

Wij bieden je een leuke baan in een prettige werkomgeving binnen een internationaal bedrijf met kansen om te groeien, zowel in andere rollen of jezelf te ontwikkelen als een echte expert.

Verder krijg je een compleet pakket aan voordelen:
 • Een goed salaris
 • Een 13e maand
 • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen
 • Flexibele werkuren
 • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
 • Persoonlijke en technische coaching

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Chelsea Marien, op telefoonnummer 03/250 28 01.
Uiteraard kun je meteen solliciteren via de Apply button.