(Lead) Piping/Mechanical Engineer

Zwijndrecht (Antwerpen), Belgium

Your new job

Werk je projectmatig en heb je een brede belangstelling voor techniek? Houd jij je graag bezig met vraagstukken op het gebied van piping & equipment? En kan jij in jouw enthousiasme anderen op sleeptouw nemen? Werk je daarnaast zelfstandig of met collega’s voor uiteenlopende opdrachtgevers aan mono- en multidisciplinaire projecten? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!
 
Als (lead) engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van engineeringwerkzaamheden van de discipline werktuigbouw (piping/mechanical) conform de gestelde eisen in het projectplan c.q. de opdracht met betrekking tot budget, planning, veiligheid, kwaliteit en klanteisen. Uiteindelijk realiseer je een ontwerp (bestaande uit tekeningen, berekeningen en technische specificaties) voor de vervolgfase van het project. Hierbij werkt je nauw samen met collega’s van andere disciplines voor een optimale realisatie van deze projecten. Je draagt bij aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties. Je maakt werkomschrijvingen, specificaties en rekwisities van procesapparatuur etc.
 

What do you offer?

  • Je hebt een opleiding gericht op werktuigbouwkunde, fabrieksbouw (piping en equipment) en machinebouw, zoals Industrieel Ingenieur Werktuigkunde Elektro/Mechanica of gelijkwaardig.
  • Je hebt minimaal 7 jaar relevante engineering ervaring
  • Je denkt en handelt klant- en resultaatgericht en kunt flexibel inspelen op veranderende situaties.
  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels. Frans is een plus.
Daarnaast ben je analytisch sterk en begrijp je wat opdrachtgevers willen. Je weet mensen op verschillende niveaus te motiveren en te coachen. Bovendien communiceer je gemakkelijk met de collega’s van andere vakdisciplines, je opdrachtgevers en alle partijen die betrokken zijn bij het project. Je hebt een mening, maar luistert goed naar alle betrokkenen.

Het uitvoeren van werkzaamheden op locatie en/of bij een opdrachtgever behoort tot de mogelijkheden, evenals opdrachten in het buitenland.
 

What does Bilfinger Tebodin offer

Wij bieden je een leuke baan in een prettige werkomgeving binnen een internationaal bedrijf met kansen om te groeien, zowel in andere rollen of jezelf te ontwikkelen als een echte expert.
 
Verder krijg je een compleet pakket aan voordelen:
  • Een goed salaris
  • Een 13e maand
  • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen
  • Flexibele werkuren
  • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
  • Persoonlijke en technische coaching

More information

Voor vragen kan je contact opnemen met Chelsea Marien, op telefoonnummer 03/250 28 01. Uiteraard kun je meteen solliciteren via de Apply button.